love

Ljubezen do sebe je najpomembnejša oblika ljubezni.
Ljubezen do sebe ni le stanje dobrega počutja, to je dejanje, to je izbira. To je način odnosa do sebe, ki vključuje razumevanje svojih napak, razumevanje svojih izgub in sposobnost učinkovite komunikacije s samim seboj
o življenju, ne da bi se ostro obsojali ali kaznovali. Ljubezen v našem življenju se začne z nami samimi.
Pogosto iščemo pravega človeka, čas je, da mi postanemo pravi človek. Vse izhaja iz ljubezni do sebe. Če se nimamo rade in imamo prepričanje, da nismo vredne, potem privabimo napačne ljudi v svoje življenje, ljudi, ki nam potrdijo, da nismo vredne boljšega. Potem se spopadamo z denarnimi težavami, kar nam potrjuje, da nismo vredne vsega obilja, ki nam je lahko na voljo…

Jaz pa vas želim naučiti, da ste vredne vsega dobrega. Želim vam pokazati, kako zelo pomembno je, da se imate rade. Ker če boste sprejemale same sebe in se imele rade, potem vas bodo drugi sprejemali in vas imeli radi tako, kot si želite. Bodite sebi najbolj pomembne. Lahko ste žene, mame, sestre, prijateljice, babice….
Ampak še vedno ste bitje ljubezni, ženska, ki je vredna vsega dobrega. Zakaj si ne vzamete časa zase? Zakaj imate občutek krivde, če si kupite kaj, kar ne potrebujete? NE BODITE VEČ UTRUJENE BOJEVNICE ŽIVLJENJA AMPAK POSTANITE PLESALKE SVOJEGA ŽIVLJENJA.

Vsaka izmed nas je bila na tak ali drugačen način prizadeta, ranjena, ponižana… Ampak v prav vsaki je čista ljubezen, moč, pogum, sanje, neizpolnjene želje.

Program JAZ SEM DOVOLJ te bo vrnil nazaj k sebi. Na svoji življenjski poti si se
lahko izgubila v vseh vlogah, ki si jih igrala. Vloga hčere, sestre, mame, žene, ljubimke, prijateljice, sodelavke… SEDAJ JE ČAS, DA SI TI PONOVNO TI! Da si TI ponovno v glavni vlogi svojega življenja. Kako dobra bo glavna vloga, tako dobra bo igra tvojega življenja.

Zagotovo si že velikokrat zasledila IMEJ SE RADA IN VSE SE TI BO SPREMENILO.
Ja ampak kako naj se imam rada? Kako naj to dosežem? Tudi sama sem bila v podobni situaciji, ko sem iskala odgovore. In veš kaj, tebi ni potrebno oditi v Anglijo po odgovor, tako kot sem to storila jaz, tebi je vse to na dosegu s programom JAZ SEM DOVOLJ. Jaz ti bom pomagala, te usmerjala, podpirala… Vse skozi me boš imela na dosegu roke. Čakajo te vaje, da se osvobodiš občutka, da nisi vredna, vaje za hitri dvig vibracij, ko nisi v najboljši koži. Čakajo te meditacije, vizualizacije, afirmacije in čakajo te prav posebno pripravljene nalogice, ki te bodo povezale samo s seboj in ob katerih bo začela tvoja ljubezen do same sebe rasti.

To je tudi program povezovanje s telesom, čutenje sebe. Da ne izgorimo ampak se negujemo-polnimo. Razvijamo ljubezen do sebe, hvaležnost- iz tukaj vse izhaja…
Ne bodi več utrujena bojevnica življenja ampak postani plesalka svojega življenja. Ko si ljubljena in sprejeta se ti življenje spremeni. Naprej pa je potrebno, da imaš rada sama sebe in da se ti sprejmeš predno bodo to lahko naredili drugi.